Vores historie

Generelt

Vi har gjort synlighed moderigtigt. Kom med på vores rejse mod større synlighed til alle i trafikken. Lu Carter er dansk design, kvalitet og komfort. Læs mere om vores virksomhed og vision her på siden.

Velkommen! 

Vores Vision

Vi elsker design, og vi elsker at skabe produkter, der opfylder et funktionelt behov uden at gå på kompromis med designet. Det er vores vision at gøre synlighed i trafikken til en naturlig del af garderoben – så stil og funktionalitet går hånd i hånd.

Grundstenen i vores vision er godt design, og vores ønske er, at Lu Carters produkter bliver en naturlig del af garderoben hos vores kunder. Den klassiske refleksvest kan man glemme på cykelturen – men er refleksen en designmæssig detalje på din favoritjakke, har du altid et godt supplement med dig.

Vores Historie

Vi er en dansk designvirksomhed i vores spæde begyndelse. Lu Carter blev stiftet i 2021, men idéen til vores første produkt har været mange år undervejs. Bag Lu Carter står et lille team – faktisk er vi kun to, som udfylder alle roller i virksomheden: Fra designer og ejer, økonomiansvarlig og indkøber til lagermedarbejder og kundeservice.


Vi har begge i mange år som bilister oplevet, hvor svære cyklister og fodgængere kan være at se i trafikken – især i regn og mørke. Det er fra disse erfaringer, at idéen er udsprunget. Vi ville skabe en moderigtig jakke, som samtidig kan gøre cyklister, fodgængere og alt derimellem mere synlige i mørket – derfor er vores første produkt en reflekterende vinterjakke.


Vi siger ikke, at du kan undvære refleksvesten som sikkerhedsvest, hvis du går i stå på motorvejen. Vores mål er derimod at gøre refleksen til en naturlig del af garderoben for alle dem, som ellers ville glemme at have den på, når de
cykler på arbejde en vintermorgen eller går tur med hunden på en mørk vej en kold januar aften. For hvorfor gå på kompromis med udseende og stil, når det ikke er nødvendigt?

 

Vores Logo

Ligesom med vores produkt har vi også lagt mange overvejelser i vores logo. Lu Carter er repræsenteret af en måne i logoet, som symboliserer lyset i mørket. Månen er elegant, lyser op på himlen og har et helt særligt skær, som har
inspireret vores første produkt.

Navnet Lu Carter har ligeledes referencer til månen og dens lys, da Luna og  Luminis på 
latin betyder måne og måneskin. Vi håber, at logoet med tiden vil blive symbol på foreningen af mode og synlighed i mørket.